Το pastakarvouna ασχολείται με ότι άφορα το χιούμορ που τόσο λείπει από την ζωή μας. Με φωτογραφίες βίντεο ανέκδοτα και διάφορα αλλά που προσφέρονται για τον ελεύθερο μας χρόνo.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΣΟ… ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ;!! Ε;!!!

Μηνιαίο πάγιο εισόδημα για την κάλυψη των βασικών αναγκών που δίδεται απο το δήθεν κυρίαρχο μας κράτος σε ένα λαθρομετανάστη ο οποίος επικαλείται πολιτικό άσυλο είναι το ποσό των 5.726,43€, συν τα όποια επιπλέον επιδόματα για κάλυψη αναγκών όπως, θέρμανση 171,00€ και επιδόματα γιορτών 1.310,80€!. Τα πιο πάνω εισοδήματα έχει μια πενταμελής οικογένεια, η οποία εισήλθε παράνομα στη χώρα!


Πλήρωνε μαλάκα κύπριε φορολογούμενε για να απολαμβάνει τους κόπους σου ο πάσα ένας, που επικαλείται δήθεν λόγους ασφάλειας (ή αφαϊας και κουνοσιηλιού) και δεν μπορεί να ζει στην χώρα του!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να νοιώθεις μαλάκας, γιατί *δεν* είναι έτσι τα πράγματα:


"Μα 7.208 ευρώ το μήνα;
Ο «Π» εξασφάλισε απόδειξης πληρωμής από τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας προς συγκεκριμένο αιτητή πολιτικού ασύλου στην οποία αναγράφεται ότι για το μήνα Ιανουάριο έλαβε 7.208,23 ευρώ. Αναλυτικά αναφέρεται ότι 5.726 ευρώ αφορούν κάλυψη βασικών αναγκών, περίπου 1.300 ευρώ δώρο Χριστουγέννων και 172 ευρώ επίδομα θέρμανσης (βλ. Πίνακα). Η κ. Χαραλάμπους στην οποία θέσαμε το ερώτημα αν δικαιολογείται τέτοιο ποσό, αφού διερεύνησε την περίπτωση, μας ανέφερε ότι το μηνιαίο επίδομα για τον εν λόγω πρόσφυγα, ο οποίος έχει τέσσερις εξαρτώμενους, είναι περίπου 2.000 ευρώ και ότι τα 5.726 ευρώ αφορούν αναδρομικά ποσά τεσσάρων μηνών. Μήνες κατά τους οποίους του καταβλήθηκαν έκτακτα ποσά ωσότου τακτοποιηθεί η αίτησή του."

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=929030&-V=archivearticles&-p